Inkoop schadeauto’s Poortugaal

Inkoop schadeauto's Poortugaal Heeft u een schadevoertuig in bezit en wilt u deze verkopen? Wanneer de auto niet meer APK gekeurd is of total loss is, heeft het natuurlijk weinig waarde meer voor u. Wij bij Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse zijn het daar niet mee eens! Al jaar en dag houden wij ons bezig met het inkopen en milieuvriendelijk verwerken van schadeauto’s uit heel Nederland. Hierbij staan een uitstekende service, eerlijke prijzen en duurzaamheid voorop. Daarom staan wij graag voor u klaar op het gebied van de inkoop van schadeauto’s in Poortugaal en omstreken. Want een schadevoertuig is nooit helemaal waardeloos!

Het inkoopproces van uw schadeauto

Bij Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse zijn we trots op ons laagdrempelige inkoopproces. Door uw schadeauto aan ons te verkopen, slaat u eigenlijk twee vliegen in één klap: u bent van uw auto af én u draagt een steentje bij aan het milieu. Daarom bestaat het inkoop- en verkoopproces bij Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse uit drie simpele stappen. Als eerste meldt u uw auto aan via het aanmeldformulier op onze website of door naar ons te bellen. Afhankelijk van de informatie die u ons geeft over de auto, bepalen wij het bedrag waar u recht op heeft. Gaat u akkoord? Dan plannen we een ophaalmoment in. Dit is volledig gratis, waar uw auto ook staat in Nederland. Bij het afhalen ontvangt u het afgesproken bedrag in contanten en krijgt u een RDW-vrijwaringsbewijs voor het beëindigen van uw verzekering. Gemakkelijk en snel: Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse regelt de inkoop van uw schadeauto’s in Poortugaal wel!

Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse staat klaar voor de inkoop van uw schadeauto’s in Poortugaal

Dankzij onze jarenlange ervaring in de inkoop en demontage van sloopauto’s in Poortugaal en onze uitgebreide contacten met andere autobedrijven kunnen wij u de beste service voor eerlijke prijzen aanbieden. Zo streven wij, samen met u, naar milieuvriendelijkheid in de autobranche en duurzaamheid daarbuiten. En dat is broodnodig! Wilt u daarom uw schadeauto verkopen aan Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse? Meld dan uw sloopauto aan via onze site of neem contact met ons op. Wij zijn te bereiken via het contactformulier op onze website, ons e-mailadres info@sloopauto-aanmelden.nl en ons telefoonnummer 0181771077. Heeft uw aanvraag spoed? Wij zijn 24/7 bereikbaar via ons mobiele nummer (0611122177).

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Icons_-01

  Sloopauto aanmelden

  Meld uw auto aan via het formulier of bel ons op 06-11122177 (24/7 bereikbaar). U kunt ook mailen naar info@sloopauto-aanmelden.nl

  Icons_-02

  Taxatie

  Wij bekijken de voertuiggegevens en voeren een taxatie uit. Gaat u akkoord met het geboden bedrag. dan maken we een afspraak om de auto gratis op te halen.

  Icons_-03

  Contante betaling

  De auto wordt opgehaald. U krijgt contant betaald en ontvangt het RDW-vrijwaringsbewijs.