Sloopauto taxeren Heenvliet

Sloopauto taxeren Heenvliet Sloopauto’s kunnen misschien niet meer legaal de weg op, dat betekent niet meteen dat ze waardeloos zijn. Een auto bestaat uit vele onderdelen en materialen die hergebruikt kunnen worden. Sommige onderdelen kunnen nog tweedehands doorverkocht worden, andere worden gerecycled. Om te weten wat u precies kunt krijgen, moet u uw sloopauto in Heenvliet laten taxeren door een specialist met verstand van zaken. Sloopauto Ophaalservice zorgt hier graag voor. Al jaar en dag houden wij als opkoper van sloopauto’s ons bezig met het taxeren, inkopen en milieuvriendelijk verwerken van sloopauto’s uit heel Nederland!

Hoe gaat het taxeren in z’n werk?

Het bedrag dat u kunt krijgen voor uw sloopauto, hangt af van een aantal factoren. Ten eerste is de staat van de auto belangrijk. Auto’s die nog werken zijn vanzelfsprekend meer waard dan auto’s waar niets meer optimaal werkt. Ook hangt de waarde af van het merk en de kilometerstand. De motor en andere onderdelen van specifieke merken zijn bijvoorbeeld meer waard dan de onderdelen en motoren van andere merken. Onze specialisten bekijken uw auto, nemen eventuele schade op en komen vervolgens tot een bedrag. Dit bedrag is vrijblijvend. Bent u het er niet mee eens, kunt u natuurlijk bij een andere sloperij langs gaan. Gaat u wel akkoord? Dan nemen wij de auto graag van u over! U ontvangt het bedrag direct cash en het RDW-vrijwaringsbewijs kan natuurlijk niet ontbreken. Ook onze ophaalservice is gratis. Kortom: voor allround service bent u bij Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse aan het juiste adres!

Laat uw sloopauto in Heenvliet taxeren door Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse

Dankzij onze jarenlange ervaring in het taxeren van diverse sloopauto’s in Heenvliet en onze uitgebreide contacten met andere autobedrijven kunnen wij u de beste service voor eerlijke prijzen aanbieden. Zo streven wij, samen met u, naar milieuvriendelijkheid in de autobranche en duurzaamheid daarbuiten. En dat is broodnodig! Wilt u daarom uw sloopauto laten taxeren door en verkopen aan Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse? Meld dan uw sloopauto aan via onze site of neem contact met ons op. Wij zijn te bereiken via het contactformulier op onze website, ons e-mailadres info@sloopauto-aanmelden.nl en ons telefoonnummer 0181771077. Heeft uw aanvraag spoed? Wij zijn 24/7 bereikbaar via ons mobiele nummer (0611122177).

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Icons_-01

  Sloopauto aanmelden

  Meld uw auto aan via het formulier of bel ons op 06-11122177 (24/7 bereikbaar). U kunt ook mailen naar info@sloopauto-aanmelden.nl

  Icons_-02

  Taxatie

  Wij bekijken de voertuiggegevens en voeren een taxatie uit. Gaat u akkoord met het geboden bedrag. dan maken we een afspraak om de auto gratis op te halen.

  Icons_-03

  Contante betaling

  De auto wordt opgehaald. U krijgt contant betaald en ontvangt het RDW-vrijwaringsbewijs.