Afgekeurde auto verkopen Zuidland

Afgekeurde auto verkopenHet gebruik van een auto wil men over het algemeen zo lang mogelijk rekken. Immers, hoe langer iemand met een auto rijdt, hoe langer de aanschaf van een nieuwe auto uitgesteld kan worden. De aanschaf van een nieuwe auto is nu eenmaal een flinke kostenpost die veel mensen liever uitstellen. Op een gegeven moment ontkomt iemand er toch niet aan. Oudere auto’s moeten natuurlijk ook jaarlijks gekeurd worden. Wanneer een auto uiteindelijk afgekeurd wordt, kan het verstandig zijn om deze afgekeurde auto uit Zuidland toch nog te verkopen. Op deze manier houdt iemand toch wat geld over aan de auto die niet meer gebruikt mag worden.

Alles om zo veel mogelijk te recyclen

Na het inleveren van de auto kijken wij welke materialen nog gerecycled kunnen worden. Zelfs als een auto total loss is, bevat het vaak nog veel materialen die hergebruikt kunnen worden. Op deze manier zorgen we ervoor dat er zo min mogelijk nieuwe onderdelen geproduceerd hoeven te worden. Hierdoor wordt de reparatie van andere auto’s weer goedkoper. U houdt dus geld over aan het verkopen van uw afgekeurde auto uit Zuidland en anderen kunnen hun auto weer goedkoper laten repareren. Een win-winsituatie.

Afgekeurde auto uit Zuidland verkopen aan Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse

Als u voor Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse kiest, kiest u voor kwaliteit, duurzaamheid en service. Wij helpen u bij het vervoeren van uw auto en maken graag tijd voor u. Als u uw auto bij ons brengt voor een autosloop, regelen wij de rest. Dankzij onze jarenlange ervaring in het inkopen en demonteren van sloopauto’s en onze uitgebreide contacten met andere autobedrijven kunnen wij u de beste service voor eerlijke prijzen aanbieden. Zo streven wij, samen met u, naar milieuvriendelijkheid in de autobranche en duurzaamheid daarbuiten. En dat is broodnodig! Wilt u daarom uw afgekeurde auto uit Zuidland verkopen aan Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse? Meld dan uw sloopauto aan via onze site of neem contact met ons op. Wij zijn te bereiken via het contactformulier op onze website, ons e-mailadres info@sloopauto-aanmelden.nl en ons telefoonnummer 0181771077. Heeft uw aanvraag spoed? Wij zijn 24/7 bereikbaar via ons mobiele nummer (0611122177).

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Icons_-01

  Sloopauto aanmelden

  Meld uw auto aan via het formulier of bel ons op 06-11122177 (24/7 bereikbaar). U kunt ook mailen naar info@sloopauto-aanmelden.nl

  Icons_-02

  Taxatie

  Wij bekijken de voertuiggegevens en voeren een taxatie uit. Gaat u akkoord met het geboden bedrag. dan maken we een afspraak om de auto gratis op te halen.

  Icons_-03

  Contante betaling

  De auto wordt opgehaald. U krijgt contant betaald en ontvangt het RDW-vrijwaringsbewijs.