Inkoop schadeauto's [pb-city] Bel ons op 06-11122177 (24/7)
Wij komen uw sloopauto gratis ophalen
Ontvang direct contant geld!

Ophaalservice sloopauto’s

Heeft u een sloopauto staan waar u graag vanaf wilt, maar weet u niet hoe u deze van A naar B krijgt? Het inhuren van een speciaal vervoersbedrijf ligt misschien net iets buiten uw budget. Daarnaast is zoiets ook helemaal niet nodig: Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse staat voor u klaar met een gratis ophaalservice voor sloopauto’s! Waar in Nederland uw sloopauto zich bevindt, wij kunnen ‘m binnen de kortste keren ophalen. Zo bent u snel en gemakkelijk van uw sloopauto af!

Schadeauto verkopen [pb-city]

Hoe gaat de ophaalservice voor sloopauto’s in z’n werk?

Een sloopauto is natuurlijk niet voor niets bestempeld als ‘auto bestemd voor de sloop’. Het kan zijn dat de auto schade heeft opgelopen – of zelfs total loss is – of dat de APK helaas niet meer verlengd kan worden. Wat de reden ook is: u kunt niet meer met de auto de weg op. Dan komt de gratis ophaalservice van Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse natuurlijk goed van pas!

Het aanvragen van onze ophaalservice voor sloopauto’s begint allemaal met een simpel belletje.

We vragen eerst een aantal details van de auto en plannen we een ophaalmoment in. Vervolgens wordt uw sloopauto gratis bij u opgehaald, waar in Nederland deze ook mag staan. Bij het afhalen van uw sloopauto wordt het afgesproken bedrag aan u overhandigd, waarna u ook een RDW-vrijwaringsbewijs krijgt. Zo bieden wij u een complete ophaalservice aan, waarbij u geen omkijken heeft naar de sloopauto. Binnen de kortste keren is het geregeld!

En dan?

Dankzij onze jarenlange ervaring met de inkoop van sloopauto’s hebben we veel contacten opgebouwd met andere autobedrijven. Mede daardoor beschikt ons bedrijf over jarenlange ervaring en uitgebreide expertise in de demontage van sloopauto’s. Wanneer u uw auto aan ons verkocht heeft, gaan wij aan de slag met het vakkundig demonteren van de auto om te kijken welke onderdelen nog (her)gebruikt or gerecycled kunnen worden. Zo draagt uw sloopauto toch nog wat bij aan het milieu!

Vandaag nog een ophaalafspraak inplannen? Neem dan contact met ons op!

Wij komen uw sloopauto gratis ophalen

logo-rdw

arn