Autosloop Bel ons op 06-11122177 (24/7)
Wij komen uw sloopauto gratis ophalen
Ontvang direct contant geld!

Sloopauto inkopen / verkopen

Heeft u een sloopauto in bezit en wilt u deze auto op een milieuvriendelijke manier verkopen? Duurzaamheid, kwaliteit en service staan bij Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse hoog in het vaandel. Daarom bent u bij ons aan het juiste adres voor het verkopen van uw sloopauto. Dankzij onze jarenlange ervaring met de inkoop van sloopauto’s hebben we veel contacten opgebouwd met andere autobedrijven. Mede daardoor beschikt ons bedrijf over jarenlange ervaring en uitgebreide expertise in de demontage van sloopauto’s.

Inkoop schadeauto's [pb-city]

Hoe gaat de inkoop / verkoop precies in z’n werk?

Wij vinden duurzaamheid erg belangrijk en ook in de hedendaagse maatschappij wordt recyclen en hergebruiken steeds essentiëler. Zelfs een auto die total loss is kan namelijk nog materialen leveren die vervolgens weer kunnen worden hergebruikt!

U verkoopt uw sloopauto aan Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse in drie simpele stappen.

Het begint allemaal met een simpel belletje, waarin we een aantal details van de auto vragen, het bedrag waar u recht op heeft bepalen en we een ophaalmoment inplannen. Vervolgens wordt uw sloopauto gratis bij u opgehaald, waar in Nederland deze ook mag staan. Bij het afhalen van uw sloopauto wordt het afgesproken bedrag aan u overhandigd, waarna u ook een RDW-vrijwaringsbewijs krijgt. Hiermee kunt u makkelijk en snel uw verzekering beëindigen. Het verkopen van uw sloopauto hoeft dus helemaal niet lang te duren – Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse neemt alles voor u uit handen. Dat is nog eens service!

En dan?

Wanneer u uw auto aan ons verkocht heeft, gaan wij aan de slag met het vakkundig demonteren van de auto om te kijken welke onderdelen nog gebruikt kunnen worden. Als er geen onderdelen kunnen worden hergebruikt, worden deze materialen (ferro of non-ferro) waar mogelijk gerecycled. Natuurlijk worden schadelijke stoffen als olie en koelvloeistoffen veilig verwijderd en verwerkt. Hierdoor kunnen wij een hoog recycling percentage behalen op het totaalgewicht van de sloopauto, en heeft uw sloopauto een milieuvriendelijke bestemming gekregen.

Vandaag nog zorgen voor de afhandeling van uw sloopauto? Neem dan contact met ons op!

Autosloop

Wij komen uw sloopauto gratis ophalen

logo-rdw

arn