Werkgebied

Wanneer u een auto in uw bezit heeft waar u toch niet meer mee de weg op kan, is het verstandig om deze een milieuvriendelijke eindbestemming te geven. Als u uw sloopauto verkoopt aan Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse, bent u daarvan verzekerd – en verdient u er ook nog wat aan! Als de auto geen geldige APK meer heeft of als deze (ernstig) beschadigd is, dan heeft u natuurlijk wel een goede ophaalservice nodig. In dit geval staat Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse voor u klaar met een gratis ophaalservice voor sloopauto’s. Waar in Nederland uw sloopauto zich ook bevindt, wij kunnen ‘m binnen de kortste keren ophalen.

Sloopauto taxeren [pb-city]

Waarom kiezen voor Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse?

Hoewel onze garage zich bevindt in het prachtige Spijkenisse, kunt u onze ophaalservice inschakelen in heel Nederland! Als het binnen de grenzen van ons koude kikkerlandje ligt, ligt het ook binnen de grenzen van ons werkgebied. Zo kunnen wij iedereen in Nederland voorzien van een goede allround ophaalservice, waarbij kwaliteit, milieuvriendelijkheid en duurzaamheid voorop staan.

Dankzij onze jarenlange ervaring met de inkoop van sloopauto’s hebben we veel contacten opgebouwd met andere autobedrijven. Mede daardoor beschikt ons bedrijf over jarenlange ervaring en uitgebreide expertise in het inkopen, ophalen en demonteren van sloopauto’s uit heel Nederland.

Hoe maak ik een afspraak?

Simpel! Geef ons gewoon een belletje. Wij vragen eerst een aantal details van de auto en plannen we een ophaalmoment in. Vervolgens wordt uw sloopauto gratis bij u opgehaald, waar in Nederland deze ook mag staan. De kosten voor het transport en ook onze eigen kosten voor het vervoer houden we voor onze eigen rekening, waardoor u verder niks kwijt bent aan onze ophaalservice. Bij het afhalen van uw sloopauto wordt het afgesproken bedrag aan u overhandigd, waarna u ook een RDW-vrijwaringsbewijs krijgt. Zo bieden wij u een complete ophaalservice aan, waarbij u geen omkijken heeft naar de sloopauto.

Vandaag nog een ophaalafspraak inplannen? Neem dan contact met ons op!

Afgekeurde auto verkopen

Wij komen uw sloopauto gratis ophalen

logo-rdw

arn