Auto export handelaar Vlaardingen

Auto export handelaar Botlek Heeft u een auto die in Nederland economisch total loss is verklaard? Dan is het goed mogelijk dat de auto in het buitenland nog wél opgeknapt en verkocht kan worden. Omdat Nederlanders in het buitenland als zeer zuinig te boek staan, zijn onze ‘afdankertjes’ vaak erg gewild. Het maakt hierbij niet uit om welk type auto het gaat: een hatchback of een bedrijfswagen, een total-loss wagen of een auto met een WOK-status. Niet te verkopen in Nederland, maar in het buitenland is er meer dan genoeg interesse in. Voor een auto export handelaar in Vlaardingen die de bureaucratische rompslomp graag van u overneemt bent u bij Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse aan het juiste adres!

Wat komt er kijken bij het exporteren van een auto?

Het exporteren van een auto gaat gepaard met het invullen van een hoop formulieren, administratie en (onvoorziene) kosten. Zo heeft u diverse documenten nodig van de RDW, waaronder het vrijwaringsbewijs, tenaamstellingsbewijs, het kentekenbewijs deel II voor uitvoer of uw kentekencard (uitgegeven na 2014). Het is dan misschien ook aantrekkelijker om uw auto te verkopen aan een auto export handelaar in Vlaardingen met verstand van zaken. Met jarenlang ervaring in het exporteren van diverse auto’s weten wij precies wat de RDW van ons nodig heeft en hoe we de auto gemakkelijk en snel naar het buitenland krijgen. De auto krijgt daar een tweede leven, wat goed is voor de duurzaamheid en het milieu. Samen gaan we verspilling van grondstoffen tegen! Meld uw auto aan via het aanmeldformulier op onze site en wij komen de auto zo snel mogelijk en gratis ophalen, met alle benodigde documenten en het afgesproken bedrag in contanten.

Autohandelaar Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse stelt zich graag op als uw auto export handelaar in Vlaardingen

Dankzij onze jarenlange ervaring als auto export handelaar in Vlaardingen kunnen wij u de beste service voor eerlijke prijzen aanbieden. Zo zorgen wij er graag voor dat uw auto een tweede leven tegemoet gaat in het buitenland, zónder dat u last heeft van de administratieve mikmak dat bij het exportproces hoort. Wilt u ook uw auto verkopen aan Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse? Meld dan uw auto aan via onze site of neem contact met ons op. Wij zijn te bereiken via het contactformulier op onze website, ons e-mailadres info@sloopauto-aanmelden.nl en ons telefoonnummer 0181771077. Heeft uw aanvraag spoed? Wij zijn 24/7 bereikbaar via ons mobiele nummer (0611122177).

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Icons_-01

  Sloopauto aanmelden

  Meld uw auto aan via het formulier of bel ons op 06-11122177 (24/7 bereikbaar). U kunt ook mailen naar info@sloopauto-aanmelden.nl

  Icons_-02

  Taxatie

  Wij bekijken de voertuiggegevens en voeren een taxatie uit. Gaat u akkoord met het geboden bedrag. dan maken we een afspraak om de auto gratis op te halen.

  Icons_-03

  Contante betaling

  De auto wordt opgehaald. U krijgt contant betaald en ontvangt het RDW-vrijwaringsbewijs.