Auto inkoop export Nieuw-Beijerland

Auto inkoop export Nieuw-Beijerland Wij Nederlanders hebben een hoge standaard wat betreft auto’s – misschien zelfs té hoog. Auto’s met een enkele kras worden bijvoorbeeld al moeilijk verkocht, laat staan auto’s met een WOK-melding of die economisch total loss zijn verklaard. Krijgt u uw auto in Nederland niet verkocht? Dan is de export altijd een optie. Een nadeel van het exporteren van de auto is echter dat er veel administratieve rompslomp mee gepaard gaat. Wij van Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse hebben inmiddels jarenlange ervaring met de inkoop van een auto in Nieuw-Beijerland voor de export. Op deze manier nemen wij al uw export-zorgen uit handen en zorgen we ervoor dat uw auto nog een prima tweede leven kan krijgen in het buitenland!

Ons inkoopproces

Voor de inkoop van uw auto in Nieuw-Beijerland bedoeld kunt u het aanmeldformulier op onze website invullen of naar ons bellen. Afhankelijk van de kenmerken van de auto en de staat ervan bepalen wij het bedrag dat uw auto nog waard is. Gaat u akkoord met dit bedrag, dan plannen we zo snel mogelijk een gratis ophaalmoment in bij u thuis of uw bedrijfspand. Bij het afhalen ontvangt u het afgesproken bedrag in contanten en krijgt u de benodigde documenten van ons, zoals een RDW-vrijwaringsbewijs voor het beëindigen van uw verzekering. Vervolgens gaan wij als bedrijf aan de slag met het exportproces en het overdragen van de benodigde documenten aan het RDW.

Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse staat klaar voor de inkoop van uw auto in Nieuw-Beijerland voor de export

Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse zorgt er graag voor dat uw auto een tweede leven tegemoet gaat in het buitenland. Zo heeft u geen omkijken naar het ingewikkelde exportproces van de auto, maar bent u wel van uw auto af. Neem daarom contact op met Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse voor de inkoop van uw auto voor de export in Nieuw-Beijerland en omstreken. Meld uw auto aan via onze site of neem contact met ons op. Wij zijn te bereiken via het contactformulier op onze website, ons e-mailadres info@sloopauto-aanmelden.nl en ons telefoonnummer 0181771077. Heeft uw aanvraag spoed? Wij zijn 24/7 bereikbaar via ons mobiele nummer (0611122177).

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Icons_-01

  Sloopauto aanmelden

  Meld uw auto aan via het formulier of bel ons op 06-11122177 (24/7 bereikbaar). U kunt ook mailen naar info@sloopauto-aanmelden.nl

  Icons_-02

  Taxatie

  Wij bekijken de voertuiggegevens en voeren een taxatie uit. Gaat u akkoord met het geboden bedrag. dan maken we een afspraak om de auto gratis op te halen.

  Icons_-03

  Contante betaling

  De auto wordt opgehaald. U krijgt contant betaald en ontvangt het RDW-vrijwaringsbewijs.