Auto verkopen export Vlaardingen

Auto verkopen export Botlek Heeft u een auto die in Nederland economisch total loss is verklaard? Dan is het goed mogelijk dat de auto in het buitenland nog wél opgeknapt en verkocht kan worden. Omdat Nederlanders in het buitenland als zeer zuinig te boek staan, zijn onze ‘afdankertjes’ vaak erg gewild. Het exportproces schrikt veel mensen echter af. Zonde, wat uw auto kan nog prima een tweede leven krijgen in het buitenland! Kies er daarom voor om uw auto in Vlaardingen te verkopen aan Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse.

Waarom uw auto in Vlaardingen verkopen voor de export?

Veel particulieren verkopen hun auto liever binnen de Nederlandse grenzen. De reden daarvoor is simpel: het exporteren van een auto gaat gepaard met het invullen van een hoop bureaucratische rompslomp. Zo heeft u diverse documenten nodig van de RDW, waaronder het vrijwaringsbewijs, tenaamstellingsbewijs, het kentekenbewijs deel II voor uitvoer of uw kentekencard (uitgegeven na 2014). Omdat wij bij Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse vinden dat auto’s gemakkelijk een tweede leven kunnen krijgen – als dat natuurlijk mogelijk is – nemen wij het exporteerproces van uw auto graag van u uit handen. Met jarenlang ervaring in het exporteren van diverse auto’s weten wij precies wat de RDW van ons nodig heeft en hoe we de auto gemakkelijk en snel naar het buitenland krijgen. Meld uw auto aan via het aanmeldformulier op onze site en wij komen de auto zo snel mogelijk en gratis ophalen, met alle benodigde documenten en het afgesproken bedrag in contanten.

Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse regelt de export van uw auto voor u!

Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse zorgt er graag voor dat uw auto een tweede leven tegemoet gaat in het buitenland, zónder dat u last heeft van de administratieve mikmak dat bij het exportproces hoort. Wilt u ook uw auto voor de export in Vlaardingen verkopen aan Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse? Meld dan uw auto aan via onze site of neem contact met ons op. Wij zijn te bereiken via het contactformulier op onze website, ons e-mailadres info@sloopauto-aanmelden.nl en ons telefoonnummer 0181771077. Heeft uw aanvraag spoed? Wij zijn 24/7 bereikbaar via ons mobiele nummer (0611122177).

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Icons_-01

  Sloopauto aanmelden

  Meld uw auto aan via het formulier of bel ons op 06-11122177 (24/7 bereikbaar). U kunt ook mailen naar info@sloopauto-aanmelden.nl

  Icons_-02

  Taxatie

  Wij bekijken de voertuiggegevens en voeren een taxatie uit. Gaat u akkoord met het geboden bedrag. dan maken we een afspraak om de auto gratis op te halen.

  Icons_-03

  Contante betaling

  De auto wordt opgehaald. U krijgt contant betaald en ontvangt het RDW-vrijwaringsbewijs.