Autohandelaar Vlaardingen

Autohandelaar Botlek Heeft u nog een auto staan waar u niet meer mee de weg op mag, bijvoorbeeld omdat de auto niet door de keuring is gekomen? Dat is jammer, maar het betekent niet meteen dat de auto waardeloos is. In tegendeel: de auto zou in het buitenland nog best dienst kunnen doen. En ook al is de auto total loss, er is een kans dat er onderdelen zijn die nog prima hergebruikt kunnen worden. Bij autohandelaar Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse in Vlaardingen bent u aan het juiste adres voor het laten taxeren en verkopen van uw (sloop)auto. Wat het plan ook is – exporteren of slopen – wij staan voor u klaar met onze uitgebreide service.

Laagdrempelig en uitgebreid: dát is onze service

Als gerenommeerd autohandelaar voor schadeauto’s, export-auto’s en auto-onderdelen in Vlaardingen staan wij bekend om onze laagdrempelige service. Voor zowel het verkopen van uw auto kunt u het aanmeldformulier op onze website invullen of naar ons bellen. U vult de kenmerken van de auto in en laat ons weten welk bedrag u er graag voor wil krijgen. Afhankelijk van deze informatie bepalen wij het bedrag waar u recht op heeft. Gaat u akkoord, dan plannen we zo snel mogelijk een gratis ophaalmoment in. Bij het afhalen ontvangt u het afgesproken bedrag en alle benodigde documenten van ons, zoals een RDW-vrijwaringsbewijs voor het beëindigen van uw verzekering. Kortom: verkoop uw auto aan Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse en wij regelen de rest!

Autohandelaar Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse staat voor u klaar in Vlaardingen

Dankzij onze jarenlange ervaring als autohandelaar voor schadeauto’s, auto-onderdelen en exportauto’s in Vlaardingen kunnen wij u de beste service voor eerlijke prijzen aanbieden. Zo streven wij, samen met u en onze recyclingspartners, naar milieuvriendelijkheid in de autobranche en duurzaamheid daarbuiten. Wilt u daarom uw auto verkopen aan Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse? Meld dan uw auto aan via onze site of neem contact met ons op. Wij zijn te bereiken via het contactformulier op onze website, ons e-mailadres info@sloopauto-aanmelden.nl en ons telefoonnummer 0181771077. Heeft uw aanvraag spoed? Wij zijn 24/7 bereikbaar via ons mobiele nummer (0611122177).

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Icons_-01

  Sloopauto aanmelden

  Meld uw auto aan via het formulier of bel ons op 06-11122177 (24/7 bereikbaar). U kunt ook mailen naar info@sloopauto-aanmelden.nl

  Icons_-02

  Taxatie

  Wij bekijken de voertuiggegevens en voeren een taxatie uit. Gaat u akkoord met het geboden bedrag. dan maken we een afspraak om de auto gratis op te halen.

  Icons_-03

  Contante betaling

  De auto wordt opgehaald. U krijgt contant betaald en ontvangt het RDW-vrijwaringsbewijs.