Autosloop Rhoon

AutosloopAuto’s gaan steeds langer mee. Het duurt in Nederland gemiddeld 14,6 jaar totdat een auto op de autosloop of schroothoop in Rhoon belandt. De laatste jaren is zelfs te zien dat de levensduur van een auto steeds meer toeneemt en er wordt ook verwacht dat dit de komende jaren nog meer zal toenemen. Toch komt er voor (bijna) iedere auto het moment dat deze niet meer rendabel gerepareerd kan worden. Deze auto moet dan naar de sloop gebracht worden. Op de sloop kan deze auto helemaal gestript worden zodat zoveel mogelijk onderdelen gerecycled kunnen worden. Veel onderdelen worden namelijk uit sloopauto’s gehaald zodat ze weer verkocht kunnen worden voor gebruik in andere auto’s. Hierdoor blijven de kosten voor nieuwe onderdelen voor repartie laag.

Overige recyclematerialen

Voordat de auto in de shredder gaat, worden de autobanden en andere bruikbare materialen uit de auto verwijderd. De banden kunnen omgesmolten worden tot nieuwe banden. Naast de wrakken zorgt normale bandenslijtage voor naar schatting 6 miljoen banden die niet meer gebruikt worden. Deze enorme stapel rubber kan door recycling grotendeels toch weer hergebruikt worden. Nadat alle materialen van de auto zijn verwijderd, blijft er alleen nog een ijzeren huls over. Deze gaat tijdens de autosloop in Rhoon door de shredder. Het ijzer wordt omgesmolten en kan hierna weer verkocht worden aan bijvoorbeeld autofabrikanten.

Autosloop uit Rhoon bij Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse

Als u voor Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse kiest, kiest u voor kwaliteit, duurzaamheid en service. Wij helpen u bij het vervoeren van uw auto en maken graag tijd voor u. Als u uw auto uit Rhoon bij ons brengt voor een autosloop, regelen wij de rest. Onze vakkundige medewerkers zorgen dat elke sloopauto vakkundig wordt ontdaan van onder andere aanwezige vloeistoffen en de accu. Wij behalen dus een zeer hoog recycling percentage op het totaalgewicht van het demontage voertuig. Zo streven we samen met u naar milieuvriendelijkheid binnen de autobranche. Wilt u uw oude auto ook een milieuvriendelijke bestemming geven? Dankzij onze jarenlange ervaring in het inkopen en demonteren van sloopauto’s en onze uitgebreide contacten met andere autobedrijven kunnen wij u de beste service voor eerlijke prijzen aanbieden. Zo streven wij, samen met u, naar milieuvriendelijkheid in de autobranche en duurzaamheid daarbuiten. En dat is broodnodig! Wilt u daarom uw schadeauto verkopen aan Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse? Meld dan uw sloopauto aan via onze site of neem contact met ons op. Wij zijn te bereiken via het contactformulier op onze website, ons e-mailadres info@sloopauto-aanmelden.nl en ons telefoonnummer 0181771077. Heeft uw aanvraag spoed? Wij zijn 24/7 bereikbaar via ons mobiele nummer (0611122177).

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Icons_-01

  Sloopauto aanmelden

  Meld uw auto aan via het formulier of bel ons op 06-11122177 (24/7 bereikbaar). U kunt ook mailen naar info@sloopauto-aanmelden.nl

  Icons_-02

  Taxatie

  Wij bekijken de voertuiggegevens en voeren een taxatie uit. Gaat u akkoord met het geboden bedrag. dan maken we een afspraak om de auto gratis op te halen.

  Icons_-03

  Contante betaling

  De auto wordt opgehaald. U krijgt contant betaald en ontvangt het RDW-vrijwaringsbewijs.