Autosloperij Zuidland

AutosloperijEen auto wordt door veel mensen als hun kindje gezien. Deze mensen proberen hun auto altijd zo goed mogelijk te onderhouden en stoppen hier veel tijd en liefde in. Helaas komt er aan al het mooie een eind, zo ook een auto. Voor bijna iedere vierwieler komt een keer het moment dat deze niet meer rendabel gerepareerd kan worden. Sommigen zullen deze auto nog een tijdje bewaren als er plek voor is, maar de meeste mensen zullen het ijzeren vervoersmiddel toch naar de sloop brengen. Bij het inleveren krijgt de eigenaar vaak nog een vergoeding, waardoor het verlies iets draagbaarder wordt. Tijdens deze sloop wordt bijna alles van de auto hergebruikt. Een auto inleveren bij een autosloperij in Zuidland is dus een verstandige keus

Recycling

De auto wordt na de inlevering bij de autosloperij in Zuidland volledig gestript. Alle materialen die nog hergebruikt of gerecycled kunnen worden, zullen ervoor zorgen dat er weer minder nieuw geproduceerd dient te worden. Zelfs de ijzeren huls zal door de shredder gaan. Dit ijzer wordt hierna omgesmolten en weer doorverkocht. Dit proces is ingericht om zo efficiënt en duurzaam mogelijk plaats te vinden. U kunt dus met een goed gevoel terugkijken op het inleveren van uw auto bij de sloop.

Autosloperij uit Zuidland en Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse

Als u voor Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse kiest, kiest u voor kwaliteit, duurzaamheid en service. Wij helpen u bij het vervoeren van uw auto en maken graag tijd voor u. Als u uw auto uit Zuidland bij onze autosloperij brengt voor een autosloop, regelen wij de rest. Onze vakkundige medewerkers zorgen dat elke sloopauto vakkundig wordt ontdaan van onder andere aanwezige vloeistoffen en de accu. Wij behalen dus een zeer hoog recycling percentage op het totaalgewicht van het demontage voertuig. Zo streven we samen met u naar milieuvriendelijkheid binnen de autobranche. Wilt u uw oude auto ook een milieuvriendelijke bestemming geven? Dankzij onze jarenlange ervaring in het inkopen en demonteren van sloopauto’s en onze uitgebreide contacten met andere autobedrijven kunnen wij u de beste service voor eerlijke prijzen aanbieden. Zo streven wij, samen met u, naar milieuvriendelijkheid in de autobranche en duurzaamheid daarbuiten. En dat is broodnodig! Wilt u daarom uw schadeauto verkopen aan Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse? Meld dan uw sloopauto aan via onze site of neem contact met ons op. Wij zijn te bereiken via het contactformulier op onze website, ons e-mailadres info@sloopauto-aanmelden.nl en ons telefoonnummer 0181771077. Heeft uw aanvraag spoed? Wij zijn 24/7 bereikbaar via ons mobiele nummer (0611122177).

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Icons_-01

  Sloopauto aanmelden

  Meld uw auto aan via het formulier of bel ons op 06-11122177 (24/7 bereikbaar). U kunt ook mailen naar info@sloopauto-aanmelden.nl

  Icons_-02

  Taxatie

  Wij bekijken de voertuiggegevens en voeren een taxatie uit. Gaat u akkoord met het geboden bedrag. dan maken we een afspraak om de auto gratis op te halen.

  Icons_-03

  Contante betaling

  De auto wordt opgehaald. U krijgt contant betaald en ontvangt het RDW-vrijwaringsbewijs.