Defecte auto verkopen Rotterdam

Defecte auto verkopenHet openbaar vervoer is in Nederland redelijk goed geregeld. Er valt redelijk snel te reizen naar verschillende delen van het land. Natuurlijk is er vaak vertraging, maar ten opzichte van andere landen kan er in ons land goed gereisd worden tussen verschillende steden. Toch is het haast ondenkbaar om geen auto voor de deur te hebben. De auto is in veel gevallen toch superieur aan het openbaar vervoer. Des te vervelender wanneer een auto de geest geeft. Iemand wil dan in veel gevallen zo snel mogelijk een nieuwe auto aanschaffen. Door de defecte auto uit Rotterdam te verkopen, is er weer wat extra geld beschikbaar om een nieuwe auto aan te schaffen.

Hoe gaat de verkoop van een auto in zijn werk?

U kunt eenvoudig een afspraak inplannen om uw auto gratis op te laten halen. Een telefoontje is al genoeg. Tijdens dit telefoongesprek kan meteen een datum afgesproken worden en er wordt besproken hoeveel u voor de auto zult ontvangen. Op de dag van de afspraak wordt uw auto netjes opgehaald en int u meteen het afgesproken bedrag. Door een defecte auto uit Rotterdam te verkopen houdt u dus zelf nog een leuk zakcentje over en u bent van het wrak af.

Defecte auto uit Rotterdam verkopen aan Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse

Als u voor Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse kiest, kiest u voor kwaliteit, duurzaamheid en service. Wij helpen u bij het vervoeren van uw auto en maken graag tijd voor u. Als u uw auto bij ons brengt voor een autosloop, regelen wij de rest. Dankzij onze jarenlange ervaring in het inkopen en demonteren van sloopauto’s en onze uitgebreide contacten met andere autobedrijven kunnen wij u de beste service voor eerlijke prijzen aanbieden. Zo streven wij, samen met u, naar milieuvriendelijkheid in de autobranche en duurzaamheid daarbuiten. En dat is broodnodig! Wilt u daarom uw defecte auto uit Rotterdam verkopen aan Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse? Meld dan uw sloopauto aan via onze site of neem contact met ons op. Wij zijn te bereiken via het contactformulier op onze website, ons e-mailadres info@sloopauto-aanmelden.nl en ons telefoonnummer 0181771077. Heeft uw aanvraag spoed? Wij zijn 24/7 bereikbaar via ons mobiele nummer (0611122177).

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Icons_-01

  Sloopauto aanmelden

  Meld uw auto aan via het formulier of bel ons op 06-11122177 (24/7 bereikbaar). U kunt ook mailen naar info@sloopauto-aanmelden.nl

  Icons_-02

  Taxatie

  Wij bekijken de voertuiggegevens en voeren een taxatie uit. Gaat u akkoord met het geboden bedrag. dan maken we een afspraak om de auto gratis op te halen.

  Icons_-03

  Contante betaling

  De auto wordt opgehaald. U krijgt contant betaald en ontvangt het RDW-vrijwaringsbewijs.