Groothandel schadeauto’s Poortugaal

Groothandel schadeauto's Poortugaal Wilt u uw oude auto exporteren naar een ander land, maar weet u niet goed waar u moet beginnen? Of heeft u een schadeauto waar u simpelweg vanaf wilt? U kunt uw auto dan verkopen aan Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse, dé groothandel voor sloopauto’s in Poortugaal en omstreken! Wij houden ons bezig met zowel het exporteren van auto’s als het recyclen van onderdelen van schadeauto’s. Met een hart voor het milieu zorgen wij dat de auto(onderdelen) altijd op de juiste plek terechtkomen, waar nog jarenlang gebruik gemaakt zal worden van uw schadeauto.

Onze services

Als gerenommeerde groothandel voor schadeauto’s in Poortugaal staan wij bekend om onze laagdrempelige service. Voor zowel het inkopen van een auto bedoeld voor de export als voor het demonteren en recyclen van onderdelen van schadeauto’s kunt u het aanmeldformulier op onze website invullen of naar ons bellen. Afhankelijk van de eigenschappen van de auto bepalen wij het bedrag waar u recht op heeft. Gaat u akkoord, dan plannen we zo snel mogelijk een gratis ophaalmoment in bij u thuis of uw bedrijfspand. Bij het afhalen ontvangt u het afgesproken bedrag in contanten en krijgt u de benodigde documenten van ons, zoals een RDW-vrijwaringsbewijs voor het beëindigen van uw verzekering.

Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse is dé groothandel voor sloopauto’s in Poortugaal en omstreken

Dankzij onze jarenlange ervaring als groothandel voor schadeauto’s in Poortugaal en onze uitgebreide contacten met andere autobedrijven kunnen wij u de beste service voor eerlijke prijzen aanbieden. Zo streven wij, samen met u, naar milieuvriendelijkheid in de autobranche en duurzaamheid daarbuiten. Wilt u daarom uw sloopauto verkopen aan Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse? Meld dan uw sloopauto aan via onze site of neem contact met ons op. Wij zijn te bereiken via het contactformulier op onze website, ons e-mailadres info@sloopauto-aanmelden.nl en ons telefoonnummer 0181771077. Heeft uw aanvraag spoed? Wij zijn 24/7 bereikbaar via ons mobiele nummer (0611122177).

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Icons_-01

  Sloopauto aanmelden

  Meld uw auto aan via het formulier of bel ons op 06-11122177 (24/7 bereikbaar). U kunt ook mailen naar info@sloopauto-aanmelden.nl

  Icons_-02

  Taxatie

  Wij bekijken de voertuiggegevens en voeren een taxatie uit. Gaat u akkoord met het geboden bedrag. dan maken we een afspraak om de auto gratis op te halen.

  Icons_-03

  Contante betaling

  De auto wordt opgehaald. U krijgt contant betaald en ontvangt het RDW-vrijwaringsbewijs.