Kapotte auto opkopen Poortugaal

Kapotte auto opkopenEen koude winterochtend met gladde wegen, een zwoele zomerdag met laaghangende zon of een mistige avond met weinig zicht. Allemaal situaties waar veel verkeersongelukken kunnen ontstaan. Deze verkeersongelukken kunnen bovendien veel schade opleveren. Soms kan deze schade zo ernstig uitvallen dat er niet meer met de auto te rijden valt. Daarom is het handig dat er bedrijven zijn die een kapotte auto van iemand uit Poortugaal willen opkopen. Ze komen deze auto dan gratis ophalen. Bovendien betalen ze de eigenaar van de auto nog een mooie vergoeding zodat de eigenaar weer opzoek kan naar een nieuwe auto. De auto’s die opgehaald worden, zullen uiteindelijk gebruikt worden om te recyclen.

Waar worden de materialen van de auto voor gebruikt?

De verschillende onderdelen van een sloopauto kunnen op veel manieren hergebruikt worden. Zo kunnen de veiligheidsgordels gebruikt worden als isolatiemateriaal, ondertapijt en zelfs als boombanden. De autobanden worden vaak verwerkt tot granulaat. Dit materiaal kent u bijvoorbeeld van de rubbertegels in speeltuinen of de kunstgraskorrels op voetbalvelden. Remvloeistof kan na wat bewerking weer opnieuw als remvloeistof gebruikt worden en ruitenvloeistof kan gedestilleerd worden zodat de verschillende alcoholen in andere toepassingen gebruikt kunnen worden. Het is te zien dat het laten opkopen van uw kapotte auto uit Poortugaal ervoor zorgt dat de materialen op tal van manieren hergebruikt kunnen worden.

Kapotte auto uit Poortugaal laten opkopen door Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse

Als u voor Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse kiest, kiest u voor kwaliteit, duurzaamheid en service. Wij helpen u bij het vervoeren van uw auto en maken graag tijd voor u. Als u uw auto bij ons brengt voor een autosloop, regelen wij de rest. Dankzij onze jarenlange ervaring in het inkopen en demonteren van sloopauto’s en onze uitgebreide contacten met andere autobedrijven kunnen wij u de beste service voor eerlijke prijzen aanbieden. Zo streven wij, samen met u, naar milieuvriendelijkheid in de autobranche en duurzaamheid daarbuiten. En dat is broodnodig! Wilt u daarom uw kapotte auto uit Poortugaal laten opkopen Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse? Meld dan uw sloopauto aan via onze site of neem contact met ons op. Wij zijn te bereiken via het contactformulier op onze website, ons e-mailadres info@sloopauto-aanmelden.nl en ons telefoonnummer 0181771077. Heeft uw aanvraag spoed? Wij zijn 24/7 bereikbaar via ons mobiele nummer (0611122177).

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Icons_-01

  Sloopauto aanmelden

  Meld uw auto aan via het formulier of bel ons op 06-11122177 (24/7 bereikbaar). U kunt ook mailen naar info@sloopauto-aanmelden.nl

  Icons_-02

  Taxatie

  Wij bekijken de voertuiggegevens en voeren een taxatie uit. Gaat u akkoord met het geboden bedrag. dan maken we een afspraak om de auto gratis op te halen.

  Icons_-03

  Contante betaling

  De auto wordt opgehaald. U krijgt contant betaald en ontvangt het RDW-vrijwaringsbewijs.