Ophaalservice schadeauto Schiedam

Ophaalservice schadeautoHeeft u wel eens schade aan uw auto gehad? Grote kans van wel. Jaarlijks zijn er talloze mensen die met hun auto naar de garage moeten om iets te laten repareren. Deze schadegevallen zijn vaak niet zo alarmerend en hoeven niet persé veel geld te kosten. Soms kan het echter gebeuren dat de schade aan een auto zo aanzienlijk is dat deze auto opgehaald dient te worden. Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse is beschikbaar om uw schadeauto uit Schiedam gratis op te halen. Tijdens het ophalen van de auto ontvangt u nog een vergoeding voor de ingeleverde auto. Hiermee kunt u dus weer op pad om een nieuwe bolide te scoren.

Onderdelen die hergebruikt kunnen worden

Nadat uw schadeauto uit Schiedam opgehaald is door Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse wordt als eerste de accu verwijderd. Daarna wordt gekeken welke onderdelen hergebruikt kunnen worden. Denk hierbij aan onderdelen zoals Accu’s, banden, wieldoppen, bumpers, koudemiddelen uit airco, remvloeistof en glas. Door deze materialen te hergebruiken, wordt het goedkoper om auto’s te repareren met deze onderdelen. Er hoeven nu namelijk geen nieuwe onderdelen geproduceerd te worden. De prijs blijft dus laag en het is minder belastend voor het milieu.

Schadeauto uit Schiedam laten ophalen door Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse

Als u voor Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse kiest, kiest u voor kwaliteit, duurzaamheid en service. Wij helpen u bij het vervoeren van uw auto en maken graag tijd voor u. Als u uw auto bij ons brengt voor een autosloop, regelen wij de rest. Dankzij onze jarenlange ervaring in het inkopen en demonteren van sloopauto’s en onze uitgebreide contacten met andere autobedrijven kunnen wij u de beste service voor eerlijke prijzen aanbieden. Zo streven wij, samen met u, naar milieuvriendelijkheid in de autobranche en duurzaamheid daarbuiten. En dat is broodnodig! Wilt u daarom uw schadeauto uit Schiedam laten ophalen door Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse? Meld dan uw sloopauto aan via onze site of neem contact met ons op. Wij zijn te bereiken via het contactformulier op onze website, ons e-mailadres info@sloopauto-aanmelden.nl en ons telefoonnummer 0181771077. Heeft uw aanvraag spoed? Wij zijn 24/7 bereikbaar via ons mobiele nummer (0611122177).

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Icons_-01

  Sloopauto aanmelden

  Meld uw auto aan via het formulier of bel ons op 06-11122177 (24/7 bereikbaar). U kunt ook mailen naar info@sloopauto-aanmelden.nl

  Icons_-02

  Taxatie

  Wij bekijken de voertuiggegevens en voeren een taxatie uit. Gaat u akkoord met het geboden bedrag. dan maken we een afspraak om de auto gratis op te halen.

  Icons_-03

  Contante betaling

  De auto wordt opgehaald. U krijgt contant betaald en ontvangt het RDW-vrijwaringsbewijs.