Opkoper sloopauto’s Spijkenisse

Opkoper sloopauto's Botlek Sloopauto’s kunnen misschien niet meer legaal de weg op, dat betekent niet meteen dat ze waardeloos zijn. Een auto bestaat uit vele onderdelen en materialen die hergebruikt kunnen worden, mits ze op een juiste manier worden gerecycled. Sloopauto Ophaalservice zorgt hier graag voor. Al jaar en dag houden wij als opkoper van sloopauto’s in Spijkenisse ons bezig met het inkopen en milieuvriendelijk verwerken van sloopauto’s uit heel Nederland. Hierbij staan een uitstekende service, eerlijke prijzen en duurzaamheid voorop.

Hoe gaan wij als opkoper te werk?

Als gerenommeerd opkoper van sloopauto’s in Spijkenisse en omstreken zijn we trots op ons laagdrempelige inkoopproces. Als eerste meldt u de sloopauto in kwestie aan via het aanmeldformulier op onze website of door naar ons te bellen. Afhankelijk van de informatie die u ons geeft over de auto of auto’s, bepalen wij het bedrag waar u recht op heeft. Gaat u akkoord met dit bedrag? Dan plannen we zo snel mogelijk een ophaalmoment in. Onze ophaalservice is gratis en voor niets, waarbij het niet uitmaakt waar in Nederland de sloopauto staat. Bij het afhalen ontvangt u het afgesproken bedrag in contanten en krijgt u een RDW-vrijwaringsbewijs voor het beëindigen van uw verzekering. Wij regelen het zo gemakkelijk, goedkoop en snel mogelijk voor u!

Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse als de opkoper van uw sloopauto’s in Spijkenisse

Dankzij onze jarenlange ervaring als opkoper van sloopauto’s in Spijkenisse en onze uitgebreide contacten met andere autobedrijven kunnen wij u de beste service voor eerlijke prijzen aanbieden. Zo streven wij, samen met u, naar milieuvriendelijkheid in de autobranche en duurzaamheid daarbuiten. En dat is broodnodig! Wilt u daarom uw sloopauto verkopen aan Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse? Meld dan uw sloopauto aan via onze site of neem contact met ons op. Wij zijn te bereiken via het contactformulier op onze website, ons e-mailadres info@sloopauto-aanmelden.nl en ons telefoonnummer 0181771077. Heeft uw aanvraag spoed? Wij zijn 24/7 bereikbaar via ons mobiele nummer (0611122177).

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Icons_-01

  Sloopauto aanmelden

  Meld uw auto aan via het formulier of bel ons op 06-11122177 (24/7 bereikbaar). U kunt ook mailen naar info@sloopauto-aanmelden.nl

  Icons_-02

  Taxatie

  Wij bekijken de voertuiggegevens en voeren een taxatie uit. Gaat u akkoord met het geboden bedrag. dan maken we een afspraak om de auto gratis op te halen.

  Icons_-03

  Contante betaling

  De auto wordt opgehaald. U krijgt contant betaald en ontvangt het RDW-vrijwaringsbewijs.