Schade auto ophalen Rhoon

Schade auto ophalenJaarlijks geeft een Nederlander gemiddeld 1300 euro uit aan auto’s en 360 euro aan onderhoud van privévoertuigen. Dit is voor veel mensen een enorme kostenpost. Gemiddeld zit dit bij elkaar op 5% van het inkomen van een Nederlander. Echter zal dit percentage voor veel mensen veel hoger uitvallen. Het kan daarom een flinke klap zijn wanneer een auto plotseling niet meer de weg op kan. Dit kan bijvoorbeeld komen door een ongeluk of door een apk-keuring. Het kan in dat soort gevallen baten om deze de auto met zoveel schade uit Rhoon te laten ophalen. Een ophaalservice komt dan gratis de auto bij u thuis ophalen en u ontvangt bovendien een vergoeding voor de defecte auto.

Hoeveel krijg ik voor mijn opgehaalde auto

Hoeveel u zult ontvangen voor uw auto hangt natuurlijk erg af van de staat van de auto. Zo zal een total-loss auto veel minder opleveren dan een auto die wat schade heeft door een ongeluk of niet door de apk-keuring heen is gekomen. De auto met schade uit Rhoon zal dan tijdens het ophalen vervoerd worden naar een garage waar hij gedemonteerd kan worden. Hierdoor kunnen de onderdelen van de auto hergebruikt en gerecycled worden.

Schade auto uit Rhoon laten ophalen door Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse

Als u voor Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse kiest, kiest u voor kwaliteit, duurzaamheid en service. Wij helpen u bij het vervoeren van uw auto en maken graag tijd voor u. Als u uw auto bij ons brengt voor een autosloop, regelen wij de rest. Dankzij onze jarenlange ervaring in het inkopen en demonteren van sloopauto’s en onze uitgebreide contacten met andere autobedrijven kunnen wij u de beste service voor eerlijke prijzen aanbieden. Zo streven wij, samen met u, naar milieuvriendelijkheid in de autobranche en duurzaamheid daarbuiten. En dat is broodnodig! Wilt u daarom uw schade auto uit Rhoon laten ophalen door Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse? Meld dan uw sloopauto aan via onze site of neem contact met ons op. Wij zijn te bereiken via het contactformulier op onze website, ons e-mailadres info@sloopauto-aanmelden.nl en ons telefoonnummer 0181771077. Heeft uw aanvraag spoed? Wij zijn 24/7 bereikbaar via ons mobiele nummer (0611122177).

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Icons_-01

  Sloopauto aanmelden

  Meld uw auto aan via het formulier of bel ons op 06-11122177 (24/7 bereikbaar). U kunt ook mailen naar info@sloopauto-aanmelden.nl

  Icons_-02

  Taxatie

  Wij bekijken de voertuiggegevens en voeren een taxatie uit. Gaat u akkoord met het geboden bedrag. dan maken we een afspraak om de auto gratis op te halen.

  Icons_-03

  Contante betaling

  De auto wordt opgehaald. U krijgt contant betaald en ontvangt het RDW-vrijwaringsbewijs.