Schadeauto handelaar Spikecity

Schadeauto handelaar Botlek Heeft u nog een auto staan waar u niet meer mee de weg op kan? Dat de auto niet meer de weg op kan, betekent echter niet meteen dat de auto niets meer waard is. Op zowel monetair als recyclingsvlak valt er zeker nog wat te behalen! U kunt uw auto bijvoorbeeld verkopen aan Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse, dé schadeauto handelaar in Spikecity en omstreken! Of u de auto nu wilt laten exporteren of laten slopen, wij nemen het graag van u uit handen. Daarbij zorgen we er natuurlijk voor dat alles netjes met het RDW wordt afgehandeld. U heeft er geen omkijken meer aar én ontvangt een goed bedrag voor uw sloopauto. Wel zo fijn!

Hoe meldt u uw auto aan?

Bij Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse zijn we ervan overtuigd dat, waar mogelijk, alle auto’s en auto-onderdelen een tweede leven moeten kunnen krijgen. Dit is namelijk wel zo duurzaam en milieuvriendelijk! Daarom zorgen we ervoor dat ons inkoopproces zo laagdrempelig is, en nemen we al uw zorgen uit handen. In het aanmeldformulier op onze website vult u de kenmerken van de auto in. Afhankelijk van deze informatie bepalen wij het bedrag dat we u willen geven voor uw auto. Gaat u hiermee akkoord, dan plannen we zo snel mogelijk een ophaalmoment in. Wij kopen uw auto van u over, halen hem gratis bij u op en zorgen er dan gelijk voor dat het met het RDW wordt afgehandeld. Zo maken we het exporteer- of sloopproces makkelijk voor u.

Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse stelt zich graag op als uw schadeauto handelaar in Spikecity

Dankzij onze jarenlange ervaring als schadeauto handelaar, het exporteren van auto’s en het recyclen en hergebruiken van auto-onderdelen in Spikecity kunnen wij u de beste service voor eerlijke prijzen aanbieden. Zo streven wij, samen met u en onze partners, bestaande uit andere autobedrijven, naar milieuvriendelijkheid in de autobranche. Wilt u daarom uw auto verkopen aan Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse? Meld dan uw auto aan via onze site of neem contact met ons op. Wij zijn te bereiken via het contactformulier op onze website, ons e-mailadres info@sloopauto-aanmelden.nl en ons telefoonnummer 0181771077. Heeft uw aanvraag spoed? Wij zijn 24/7 bereikbaar via ons mobiele nummer (0611122177).

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Icons_-01

  Sloopauto aanmelden

  Meld uw auto aan via het formulier of bel ons op 06-11122177 (24/7 bereikbaar). U kunt ook mailen naar info@sloopauto-aanmelden.nl

  Icons_-02

  Taxatie

  Wij bekijken de voertuiggegevens en voeren een taxatie uit. Gaat u akkoord met het geboden bedrag. dan maken we een afspraak om de auto gratis op te halen.

  Icons_-03

  Contante betaling

  De auto wordt opgehaald. U krijgt contant betaald en ontvangt het RDW-vrijwaringsbewijs.