Schadeauto opkopen Rotterdam

Schadeauto opkopenEen ongeluk zit vaak in een klein hoekje. Zonder dat u er iets aan kon doen, heeft u een bak met schade aan uw auto. Soms komt het wel eens voor dat deze schade zo ernstig is dat u niet meer met de auto de weg op kan. Het repareren van de auto kan heel wat geld kosten. Ook kan het zo zijn dat de reparatiekosten meer zijn dan de waarde van de auto. In al deze scenario’s kan Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse uw auto komen ophalen. De schadeauto uit Rotterdam kunnen we dan van u opkopen. Op deze manier houdt u ook nog wat over aan uw onbruikbare auto. Toch weer handig om wat geld mee te krijgen om de volgende auto aan te schaffen.

Kom in contact met Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse

In contact komen met Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse is heel gemakkelijk. Met een belletje kunt u al een afspraak maken zodat we uw schadeauto uit Rotterdam kunnen opkopen. Tijdens dit telefoongesprek worden wat vragen gesteld over de staat van de auto. Daarnaast krijgt u te horen wat u zult ontvangen voor de auto. Bij het ophalen van de auto krijgt u het bedrag contact uitgekeerd en wij nemen de auto weer mee.

Schadeauto uit Rotterdam laten opkopen door Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse

Als u voor Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse kiest, kiest u voor kwaliteit, duurzaamheid en service. Wij helpen u bij het vervoeren van uw auto en maken graag tijd voor u. Als u uw auto bij ons brengt voor een autosloop, regelen wij de rest. Dankzij onze jarenlange ervaring in het inkopen en demonteren van sloopauto’s en onze uitgebreide contacten met andere autobedrijven kunnen wij u de beste service voor eerlijke prijzen aanbieden. Zo streven wij, samen met u, naar milieuvriendelijkheid in de autobranche en duurzaamheid daarbuiten. En dat is broodnodig! Wilt u daarom uw schadeauto uit Rotterdam laten opkopen door Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse? Meld dan uw sloopauto aan via onze site of neem contact met ons op. Wij zijn te bereiken via het contactformulier op onze website, ons e-mailadres info@sloopauto-aanmelden.nl en ons telefoonnummer 0181771077. Heeft uw aanvraag spoed? Wij zijn 24/7 bereikbaar via ons mobiele nummer (0611122177).

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Icons_-01

  Sloopauto aanmelden

  Meld uw auto aan via het formulier of bel ons op 06-11122177 (24/7 bereikbaar). U kunt ook mailen naar info@sloopauto-aanmelden.nl

  Icons_-02

  Taxatie

  Wij bekijken de voertuiggegevens en voeren een taxatie uit. Gaat u akkoord met het geboden bedrag. dan maken we een afspraak om de auto gratis op te halen.

  Icons_-03

  Contante betaling

  De auto wordt opgehaald. U krijgt contant betaald en ontvangt het RDW-vrijwaringsbewijs.