Schadeauto verkopen Vlaardingen

Schadeauto verkopen Botlek Heeft u een schadeauto of sloopauto in bezit en wilt u deze in Vlaardingen verkopen? Wanneer u uw sloopauto besluit te verkopen aan Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse, bent u ervan verzekerd dat uw auto op duurzame en milieuvriendelijke wijze verwerkt zal worden. Zo bent u niet alleen van uw schadeauto af, maar draagt u ook nog een steentje bij aan de recycling van waardevolle materialen en metalen. Want een schadeauto is nooit helemaal waardeloos! Bij Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse bent u aan het juiste adres voor het verkopen van uw schadeauto in Vlaardingen en omstreken.

Verkoop uw schadeauto aan Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse in drie simpele stappen

Wij zorgen er graag voor dat het verkopen van uw schadeauto in Vlaardingen zo laagdrempelig mogelijk wordt gemaakt. Daarom bestaat het inkoop- en verkoopproces bij Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse uit drie simpele stappen. Als eerste meldt u uw auto aan via het aanmeldformulier op onze website of pleegt u een simpel belletje. Wij vragen dan een aantal details van de auto en vervolgens bepalen we het bedrag waar u recht op heeft. Gaat u daarmee akkoord, dan plannen we een ophaalmoment in. Wij komen die dag uw sloopauto gratis bij u ophalen – waar in Nederland deze ook mag staan. Bij het afhalen ontvangt u het afgesproken bedrag in contanten en krijgt u een RDW-vrijwaringsbewijs voor het beëindigen van uw verzekering. Kortom: door uw sloopauto aan ons te verkopen, kiest u voor snelle service van topkwaliteit waarbij duurzaamheid hoog in het vaandel staat!

Uw schadeauto in Vlaardingen verkopen aan Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse?

Dankzij onze jarenlange ervaring in het inkopen en demonteren van sloopauto’s en onze uitgebreide contacten met andere autobedrijven kunnen wij u de beste service voor eerlijke prijzen aanbieden. Zo streven wij, samen met u, naar milieuvriendelijkheid in de autobranche en duurzaamheid daarbuiten. En dat is broodnodig! Wilt u daarom uw schadeauto in Vlaardingen verkopen aan Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse? Meld dan uw sloopauto aan via onze site of neem contact met ons op. Wij zijn te bereiken via het contactformulier op onze website, ons e-mailadres info@sloopauto-aanmelden.nl en ons telefoonnummer 0181771077. Heeft uw aanvraag spoed? Wij zijn 24/7 bereikbaar via ons mobiele nummer (0611122177).

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Icons_-01

  Sloopauto aanmelden

  Meld uw auto aan via het formulier of bel ons op 06-11122177 (24/7 bereikbaar). U kunt ook mailen naar info@sloopauto-aanmelden.nl

  Icons_-02

  Taxatie

  Wij bekijken de voertuiggegevens en voeren een taxatie uit. Gaat u akkoord met het geboden bedrag. dan maken we een afspraak om de auto gratis op te halen.

  Icons_-03

  Contante betaling

  De auto wordt opgehaald. U krijgt contant betaald en ontvangt het RDfW-vrijwaringsbewijs.