Schadevoertuig verkopen Spikecity

Schadevoertuig verkopen Botlek Heeft u een schadevoertuig in bezit en wilt u deze in Spikecity verkopen? Wanneer u uw schadevoertuig besluit te verkopen aan Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse, bent u ervan verzekerd dat uw auto op duurzame en milieuvriendelijke wijze verwerkt zal worden. Zo bent u niet alleen van uw schadeauto af, maar draagt u ook nog een steentje bij aan de recycling van waardevolle materialen en metalen. Want een schadevoertuig is nooit helemaal waardeloos!

In drie simpele stappen bent u van uw schadevoertuig af

Wij willen graag aan de slag met het verwerken van schadevoertuigen op een milieuvriendelijke manier. Om ervoor te zorgen dat zo veel mogelijk mensen hun schadevoertuig in Spikecity aan ons verkopen, maken we het proces zo laagdrempelig mogelijk. Daarom bestaat het inkoop- en verkoopproces bij Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse uit drie simpele stappen:

 1. Als eerste meldt u uw auto aan. Dit kan via het aanmeldformulier op onze website of door naar ons te bellen. Wij vragen dan een aantal details van de auto, zoals de kleur, of het voertuig een airco heeft, wat de kilometerstand is enzovoort.
 2. Vervolgens bepalen we het bedrag waar u recht op heeft. Dit bedrag hangt af van de staat van de auto en wat u ons bij het aanmelden van de auto heeft verteld.
 3. Gaat u met het bedrag akkoord, dan plannen we een ophaalmoment in. Waar uw auto ook staat in Nederland, onze ophaalservice is gratis. Bij het afhalen ontvangt u het afgesproken bedrag in contanten en krijgt u een RDW-vrijwaringsbewijs voor het beëindigen van uw verzekering.

Uw schadevoertuig in Spikecity verkopen aan Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse?

Dankzij onze jarenlange ervaring in het inkopen en demonteren van sloopauto’s en onze uitgebreide contacten met andere autobedrijven kunnen wij u de beste service voor eerlijke prijzen aanbieden. Zo streven wij, samen met u, naar milieuvriendelijkheid in de autobranche en duurzaamheid daarbuiten. En dat is broodnodig! Wilt u daarom uw schadevoertuig in Spikecity verkopen aan Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse? Meld dan uw sloopauto aan via onze site of neem contact met ons op. Wij zijn te bereiken via het contactformulier op onze website, ons e-mailadres info@sloopauto-aanmelden.nl en ons telefoonnummer 0181771077. Heeft uw aanvraag spoed? Wij zijn 24/7 bereikbaar via ons mobiele nummer (0611122177).

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Icons_-01

  Sloopauto aanmelden

  Meld uw auto aan via het formulier of bel ons op 06-11122177 (24/7 bereikbaar). U kunt ook mailen naar info@sloopauto-aanmelden.nl

  Icons_-02

  Taxatie

  Wij bekijken de voertuiggegevens en voeren een taxatie uit. Gaat u akkoord met het geboden bedrag. dan maken we een afspraak om de auto gratis op te halen.

  Icons_-03

  Contante betaling

  De auto wordt opgehaald. U krijgt contant betaald en ontvangt het RDW-vrijwaringsbewijs.