Sloopauto aanbieden Nissewaard

Sloopauto aanbiedenEen auto die niet meer rijdt is voor veel mensen een blok aan het been. Het is natuurlijk ook niet zo gemakkelijk om zo’n zwaar apparaat ergens heen te vervoeren als het zelf niet meer werkt. U kunt er dan voor kiezen om de sloopauto aan te bieden bij Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse. We halen de auto thuis bij u op. Daarnaast kunt u nog een aardige vergoeding ontvangen in Nissewaard voor het aanbieden van uw sloopauto. Er zijn namelijk vaak nog een hoop bruikbare materialen en onderdelen in een auto aanwezig. Deze kunnen wij weer gebruiken bij het repareren van auto’s of de onderdelen worden verkocht aan andere garages.

Hoe verkoopt u een sloopauto?

Een sloopauto uit Nissewaard aanbieden bij Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse is eenvoudig te regelen. De eerste stap is natuurlijk om contact met ons op te nemen. Dit kan eenvoudig met een belletje. Hier vragen wij naar de details van de auto en u krijgt het bedrag te horen wat u zult ontvangen. Er wordt ook een ophaalmoment ingepland. Bij het ophalen van de auto wordt het bedrag aan u overhandigd en u een ontvangt ook nog een RDW-vrijwaringsbewijs. Dit zorgt ervoor dat u eenvoudig uw verzekering kunt beëindigen.

Sloopauto uit Nissewaard aanbieden bij Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse

Als u voor Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse kiest, kiest u voor kwaliteit, duurzaamheid en service. Wij helpen u bij het vervoeren van uw auto en maken graag tijd voor u. Als u uw auto bij ons brengt voor een autosloop, regelen wij de rest. Dankzij onze jarenlange ervaring in het inkopen en demonteren van sloopauto’s en onze uitgebreide contacten met andere autobedrijven kunnen wij u de beste service voor eerlijke prijzen aanbieden. Zo streven wij, samen met u, naar milieuvriendelijkheid in de autobranche en duurzaamheid daarbuiten. En dat is broodnodig! Wilt u daarom uw sloopauto uit Nissewaard aanbieden bij Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse? Meld dan uw sloopauto aan via onze site of neem contact met ons op. Wij zijn te bereiken via het contactformulier op onze website, ons e-mailadres info@sloopauto-aanmelden.nl en ons telefoonnummer 0181771077. Heeft uw aanvraag spoed? Wij zijn 24/7 bereikbaar via ons mobiele nummer (0611122177).

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Icons_-01

  Sloopauto aanmelden

  Meld uw auto aan via het formulier of bel ons op 06-11122177 (24/7 bereikbaar). U kunt ook mailen naar info@sloopauto-aanmelden.nl

  Icons_-02

  Taxatie

  Wij bekijken de voertuiggegevens en voeren een taxatie uit. Gaat u akkoord met het geboden bedrag. dan maken we een afspraak om de auto gratis op te halen.

  Icons_-03

  Contante betaling

  De auto wordt opgehaald. U krijgt contant betaald en ontvangt het RDW-vrijwaringsbewijs.