Sloopauto ophaaldienst Botlek

Sloopauto ophaaldienstEr worden tegenwoordig heel veel auto’s geproduceerd. De vraag naar auto’s neemt ook alsmaar toe. Door de toename in het gebruik van auto’s worden er ook steeds meer auto’s afgedankt. Op een gegeven moment rendeert het niet meer om in een heel oude auto te rijden. Bovendien kan de last van het repareren van zo’n auto zwaarder wegen dan de kosten voor de aanschaf van een nieuwe auto. In 2021 zijn 175 duizend personenauto’s uitgevallen vanwege sloop. De meeste auto’s hadden een leeftijd van 19 jaar. Al deze schadeauto’s moeten natuurlijk wel naar de sloop vervoerd worden. Een ophaaldienst kan zo’n sloopauto uit Botlek naar een locatie vervoeren waar deze auto gedemonteerd en gerecycled kan worden.

Materialen van een gerecyclede auto

Een schadeauto bestaat voor het grootste gedeelte uit metaal. Deze metalen kunnen in veel gevallen hergebruikt worden. Nog intacte onderdelen kunnen bijvoorbeeld weer in andere auto’s gebruikt worden. Ook kan overgebleven metaal vervoerd worden naar een metaalrecycling zodat het materiaal omgesmolten en voor andere doeleinden gebruikt kan worden. Op deze manier wordt zo veel mogelijk, van de door de ophaaldienst uit Botlek opgehaalde sloopauto, hergebruikt.

Ophaaldienst uit Botlek door Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse

Als u voor Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse kiest, kiest u voor kwaliteit, duurzaamheid en service. Wij helpen u bij het vervoeren van uw auto en maken graag tijd voor u. Als u uw auto bij ons brengt voor een autosloop, regelen wij de rest. Dankzij onze jarenlange ervaring in het inkopen en demonteren van sloopauto’s en onze uitgebreide contacten met andere autobedrijven kunnen wij u de beste service voor eerlijke prijzen aanbieden. Zo streven wij, samen met u, naar milieuvriendelijkheid in de autobranche en duurzaamheid daarbuiten. En dat is broodnodig! Wilt u daarom een ophaaldienst uit Botlek door Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse? Meld dan uw sloopauto aan via onze site of neem contact met ons op. Wij zijn te bereiken via het contactformulier op onze website, ons e-mailadres info@sloopauto-aanmelden.nl en ons telefoonnummer 0181771077. Heeft uw aanvraag spoed? Wij zijn 24/7 bereikbaar via ons mobiele nummer (0611122177).

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Icons_-01

  Sloopauto aanmelden

  Meld uw auto aan via het formulier of bel ons op 06-11122177 (24/7 bereikbaar). U kunt ook mailen naar info@sloopauto-aanmelden.nl

  Icons_-02

  Taxatie

  Wij bekijken de voertuiggegevens en voeren een taxatie uit. Gaat u akkoord met het geboden bedrag. dan maken we een afspraak om de auto gratis op te halen.

  Icons_-03

  Contante betaling

  De auto wordt opgehaald. U krijgt contant betaald en ontvangt het RDW-vrijwaringsbewijs.