Sloopauto ophalen Charlois

Sloopauto ophalen Charlois Heeft u een voertuig in bezit dat eigenlijk wel klaar is voor de sloop en wilt u deze verkopen aan een sloopbedrijf? Wanneer deze auto niet APK-gekeurd is of zelfs helemaal total loss is, kunt u de auto natuurlijk niet naar onze loods in Spijkenisse rijden. Laat daarom uw sloopauto in Charlois gratis ophalen door Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse! Tijdens het ophaalmoment krijgt u het bedrag contant betaald en ontvangt u direct een RDW-vrijwaringsbewijs. Zo bent u niet alleen van uw sloopauto af, maar draagt u ook nog een steentje bij aan de recycling van waardevolle materialen en metalen. Want een sloopauto is nooit helemaal waardeloos!

Het inkoopproces bij Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse: simpel, maar service staat voorop

Bij Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse staan simpliciteit, service en milieuvriendelijkheid hoog in het vaandel. Daarom is ons inkoopproces erop gericht om het verkopen en inleveren van uw sloopauto u zo makkelijk en goedkoop mogelijk te maken. Nadat u uw auto aanmeld via ons aanmeldformulier of door naar ons te bellen, bieden we u een eerlijk bedrag in ruil voor uw sloopauto. Vervolgens komen wij de sloopauto in Charlois gratis en voor niets ophalen, waar de auto ook staat in Nederland. Deze ophaalservice is gratis. Zo bent u geen kosten kwijt aan het laten ophalen van uw sloopauto en is het bedrag dat u van ons krijgt voor uw auto, ook echt het bedrag dat u mee naar huis neemt. Wel zo transparant! Vervolgens gaan wij aan de slag met het verwerken en recyclen van uw auto. Wij zorgen ervoor dat uw sloopauto een milieuvriendelijke eindbestemming heeft!

Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse komt uw sloopauto in Charlois bij u ophalen

Dankzij onze jarenlange ervaring in het inkopen en demonteren van sloopauto’s en onze uitgebreide contacten met andere autobedrijven kunnen wij u de beste service voor eerlijke prijzen aanbieden. Zo streven wij, samen met u, naar milieuvriendelijkheid in de autobranche en duurzaamheid daarbuiten. En dat is broodnodig! Wilt u daarom uw sloopauto in Charlois verkopen aan en laten ophalen door Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse? Meld dan uw sloopauto aan via onze site of neem contact met ons op. Wij zijn te bereiken via het contactformulier op onze website, ons e-mailadres info@sloopauto-aanmelden.nl en ons telefoonnummer 0181771077. Heeft uw aanvraag spoed? Wij zijn 24/7 bereikbaar via ons mobiele nummer (0611122177).

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Icons_-01

  Sloopauto aanmelden

  Meld uw auto aan via het formulier of bel ons op 06-11122177 (24/7 bereikbaar). U kunt ook mailen naar info@sloopauto-aanmelden.nl

  Icons_-02

  Taxatie

  Wij bekijken de voertuiggegevens en voeren een taxatie uit. Gaat u akkoord met het geboden bedrag. dan maken we een afspraak om de auto gratis op te halen.

  Icons_-03

  Contante betaling

  De auto wordt opgehaald. U krijgt contant betaald en ontvangt het RDW-vrijwaringsbewijs.