Sloopauto opkoper Schiedam

Sloopauto opkoperAuto’s zijn voor de meeste mensen een kostbaar bezit. Mensen die het niet heel breed hebben, zijn vaak genoodzaakt om een goedkope oude auto te kopen. Hier rijdt men dan in totdat de auto het begeeft. Op dat moment wordt de auto een sloopauto. De auto opknappen zou namelijk meer kosten dan de waarde van de auto zelf. Deze mensen moeten dus weer een nieuwe auto aanschaffen wat weer flink wat geld gaat kosten. Gelukkig is er in Schiedam een sloopauto opkoper. Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse komt op afspraak bij deze mensen langs om de auto op te halen. Hierbij ontvangen de mensen nog een mooi bedrag voor hun sloopauto. De materialen die in de sloopauto aanwezig zijn, zijn namelijk voor de ophaalservice nog van waarde.

Wat gebeurt er na het ophalen van de auto

Onze professionals gaan met de auto aan de slag om de bruikbare materialen en onderdelen uit de auto te halen. Uit ervaring blijkt dat er veel onderdelen in zo’n auto zitten die hergebruikt kunnen worden. Hierdoor hoeven er minder nieuwe onderdelen gemaakt te worden wat de prijs voor deze onderdelen laag houdt. Een sloopauto opkoper in Schiedam zorgt dus mede voor een lage prijs op onderdelen.

Sloopauto uit Schiedam opkoper Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse

Als u voor Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse kiest, kiest u voor kwaliteit, duurzaamheid en service. Wij helpen u bij het vervoeren van uw auto en maken graag tijd voor u. Als u uw auto bij ons brengt voor een autosloop, regelen wij de rest. Dankzij onze jarenlange ervaring in het inkopen en demonteren van sloopauto’s en onze uitgebreide contacten met andere autobedrijven kunnen wij u de beste service voor eerlijke prijzen aanbieden. Zo streven wij, samen met u, naar milieuvriendelijkheid in de autobranche en duurzaamheid daarbuiten. En dat is broodnodig! Wilt u daarom uw sloopauto uit Schiedam aanbieden bij opkoper Sloopauto Ophaalservice Spijkenisse? Meld dan uw sloopauto aan via onze site of neem contact met ons op. Wij zijn te bereiken via het contactformulier op onze website, ons e-mailadres info@sloopauto-aanmelden.nl en ons telefoonnummer 0181771077. Heeft uw aanvraag spoed? Wij zijn 24/7 bereikbaar via ons mobiele nummer (0611122177).

Contactformulier

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier ons privacybeleid (*)

  Icons_-01

  Sloopauto aanmelden

  Meld uw auto aan via het formulier of bel ons op 06-11122177 (24/7 bereikbaar). U kunt ook mailen naar info@sloopauto-aanmelden.nl

  Icons_-02

  Taxatie

  Wij bekijken de voertuiggegevens en voeren een taxatie uit. Gaat u akkoord met het geboden bedrag. dan maken we een afspraak om de auto gratis op te halen.

  Icons_-03

  Contante betaling

  De auto wordt opgehaald. U krijgt contant betaald en ontvangt het RDW-vrijwaringsbewijs.